O podjetju - Mizarstvo Ravnikar

Pojdi na vsebino

Glavni meni:

O podjetju

Lastne ideje, zamisli, ki so se nalagale skozi leta pri človeku, je potrebno zbrati skupaj in jih z veliko mero poguma ter načrtov uresničiti v lastni dejavnosti, kar se je zgodilo leta 2006. Začetki so bili težki, tako kot vsaki, kajti uspeti na čisto novi poti, posuti z raznoraznimi ovirami, je rezultat trdega dela, volje in zagnanosti ustanovitelja Uroša Ravnikarja.

Kaj kmalu se je pokazalo,
da je bila odločitev pravilna in skozi vsa pretekla leta so se znanje, zamisli, ideje krepile in tako Mizarstvo Ravnikar Uroš s.p. uspešno kljubuje hitrim spremembam na trgu izdelovanja in montaže ter servisa notranjega opremljanja bivalnih prostorov. Iz osnovne dejavnosti podjetja, montaže vseh vrst notranjega pohištva, se je z leti in potrebami časa dejavnost razširila še na svetovanje, izris, izdelavo, montažo ter servis vse notranje opreme in sicer:


kuhinje, spalnice, dnevne sobe, otroške sobe, garderobne sobe, vgradne omare, mansardne omare - različnih vrst materialov, postavitev in dimenzij.

Pri celotnem poteku od ideje,
zamisli kupca pa vse do končnega izdelka se upoštevajo želje, ideje tako potencialnega kupca kot nas, ki vam svetujemo, kako priti do potencialnega izdelka za vaše zadovoljstvo ter vam obenem nudimo tudi servis montiranega izdelka.

Tako dobite vse v enem, na enem mestu in s tem prihranite vaš in naš dragoceni čas in denar, povečate pa vaše
zadovoljstvo in užitek v bivanju.

Nazaj na vsebino | Nazaj na glavni meni